Üdv mindenki!
Igen jó pár hete rám lehetne nyomni a missing címet, és ez annak az oka, hogy alig volt olyan nap amikor itthon meresztettem a hátsófelem és ennek eredményeképp nem igen volt időm, vagy erőm a gép előtt pötyögni. Most itt az alkalom. 
track-a-person-location.jpg
A probléma ezzel csak az, hogy rengeteg írnivaló, megosztani való élmény halmozódott fel, amit úgy döntöttem nem fogok az elejéről elmesélni. Lehetetlen, ennyit nem. Szívesen megosztanám de elég sok posztba kerülne, és nem érném magam utol.
Lényeg a lényeg: Visszatértem, legközelebb aktuális élménybeszámolót közlök hétfőn, miután hazatértem a jó Ceglédről.
Addig is fogadjátok sok szeretettel azt az élményt amiről nem tudok nyolc és fél órát beszélni, de pont annyit, hogy egy szép kis bejegyzést kitöltsön.
Coming soon. Ne menjetek sehova! Hamarosan,érkezem vele ;D
Keep_Calm_Coming_Soon.gif

Ui: Az ígéret szép szó, ha betartják úgy jó...de nem akkor, ha a fél írásod amit két óra alatt írtál, elszáll az éterben..azt hiszem kicsit kések sorry... ^^"""

A bejegyzés trackback címe:

https://cathynaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr266522069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása